Robert Vos

Ik ben geboren in 1979 in Roelofarendsveen. In 1998 ben ik gaan samenwonen met Eveline in Alphen aan den rijn.
In 2003 zijn wij getrouwd.
In de periode dat wij in Alphen aan den Rijn woonden deden wij veel vrijwilligerswerk voor de multiculturele wijk waar wij toen woonden.
Voor mij was de uitdaging al deze diversiteit aan culturen samen te brengen, om zo meer saamhorigheid te creƫren, dat miste deze wijk zo enorm.
Ik samen met ons hele team zijn hierin geslaagd en daarom ben ik
In 2005 gevraagd door de Burgemeester van Alphen aan den Rijn de gemeente te vertegenwoordigen tijdens het 25 jarig jubileum van koningin Beatrix. Een enorme eer!

Door mijn werk hebben wij In 2013 Alphen aan den Rijn verlaten en hebben wij kort in Schijndel gewoond. Onze beiden dochters zijn daar geboren. Sophie is kort na haar geboorte overleden. Daarna werden wij verblijd met de geboorte van Elisa, inmiddels alweer zes jaar.

In 2016 zijn wij naar Gameren verhuisd. Wij voelden hier ons direct thuis. Hier heerst het zeldzame “ons” gevoel nog, dat wat je in de grotere steden vrijwel niet meer vinden kunt! Ik ben in de organisatie van Villa Pardoes Gameren en de Villa Pardoes Gold Tour tocht terecht gekomen een aantal jaar geleden wat mij veel voldoening geeft.
In het dagelijks leven werk ik bij Canon Nederland als Order Management Coordinator. Daarnaast zit ik daar in het bestuur van de Personeelsvereniging.
Ik vind het fijn om iets te kunnen bijdragen voor onze samenleving hier in Gameren. Het “ons” gevoel versterken in de vorm van activiteiten met door en voor elkaar!