Leny Louwerse

Sinds november 2016 woon ik met veel plezier in Gameren, daarom zet ik me ook graag in voor de Gamerense gemeenschap. Toen er een vacature in de dorpsraad bleek te zijn, heb ik niet lang geaarzeld en me aangemeld. We hebben een leuke actieve groep bestuursleden die met elkaar de schouders zetten onder mooie initiatieven in, uit en voor ons dorp. Super fijn vind ik het om samen te werken met andere vrijwilligers.

Inmiddels ben ik ook lid van de raad voor het Sociaal Domein van de gemeente Zaltbommel. Zo kan ik wat ik hoor en zie in het dorp meenemen naar de raad en wat ik daar hoor, gebruiken voor de leefbaarheid in Gameren. Wilt u meedoen bijvoorbeeld in JOOP, iets vertellen, een eenmalige activiteit organiseren… mail leny@dorpsraadgameren.nl